Home » De kweek » Prijzenlijst » Prijzenlijst tamme valkparkiet

Prijzenlijst tamme valkparkiet (2018!)

Hieronder is de informatie beschreven over de prijzen. Omdat de prijzen afhankelijk zijn van de mutatie en de ouders, worden er geen vaste prijzen gehanteerd. Per jong kan de prijs dus afwijken. De prijs voor de standaard kleuren is +- 50,- Hieronder is beschreven wat er allemaal inbegrepen is bij de prijs. 

Lees dit even goed door! Mochten er na het doorlezen nog vragen zijn, stel deze gerust!

 

Wat is er bij de prijs inbegrepen? 

De prijs is zoals gezegd inclusief een goede basis voor het tam maken. De verdere toevoegingen zijn hieronder benoemd: 

* Vogelpaspoortje, inclusief controle door de Vogelarts en ontlasting onderzoek 
Omdat ik persoonlijk de gezondheid van de vogels erg belangrijk vind, heb ik besloten dit te laten controleren voor de valkjes vertrekken. Ze zullen enkel vertrekken als ze door de vogelarts als gezond bestempeld zijn. De bevindingen van de controle komen in het vogelpaspoortje te staan, deze krijgt u met vertrek mee. 

* Een certificaat met informatie
Hierop staat wanneer hij/zij geboren is, wie de ouders zijn, welke mutatie en splits hij meedraagt,  en (indien bekend) de stamboom.

* Een aparte pagina op de website
 
Op deze pagina zullen alle foto's, certificaten en gegevens bij elkaar gebundeld staan. Deze pagina word geregeld ge-update zodat u hier de groei van het valkje kan volgen. De pagina zal beveiligd zijn met een wachtwoord, zodat alleen u erbij kan. 

* Een bestand met foto's
Tijdens de groei maak ik veel foto's van de jongen, deze verzamel ik per jong in een bestand. Deze foto's foto's worden op de aparte pagina geplaatst op deze website. De betreffende pagina is beveiligd met een wachtwoord, zodat enkel u toeging heeft. Elke week volgen er weer een aantal nieuwe foto's, zo kunt u de groei dus goed bijhouden. 

Een starterspakketje bij vertrek 
Hierin zit voer en extra's die ze van hier gewent zijn. Dit pakketje kunt u de eerste week goed gebruiken om over te schakelen op eigen voer. Het is namelijk erg belangrijk om dit geleidelijk te doen. In dit pakketje zit de basis zadenmix (teurlings 228), rode trosgierst, een schepje eivoer (bravomix), en een half schepje gepelde gebroken haver. 

* Service voor en na de koop
Persoonlijk vind ik contact tussen eigenaar en kweker erg belangrijk. Het gaat om een levend diertje, en deze hebben de juiste verzorging nodig. Daarom is het heel belangrijk dat de juiste voorbereiding plaats vind. Ik sta altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden, en u te helpen met de eventuele keuzes. (denk bijv. aan: welke kooi? welk voer? etc.) Zodra het valkje verhuist is, houden we contact om zo zeker te zijn dat de verhuizing zo goed mogelijk verloopt. Bij vragen en/of twijfels sta ik hierbij ook weer voor u klaar. 
* 5,- korting op een 2e valkparkiet
Deze regeling is gemaakt zodat de jonge valkjes niet alleen komen te zitten. Zodra er een valkje hier gekocht is, krijg je 5,- korting op een 2e valkparkiet. Deze korting is altijd geldig en hoeft dus niet meteen gebruikt te worden. 

 Wat zijn de mogelijke extra kosten?

* Een DNA test (Kosten: 5,-)
Omdat het geslacht voor de meesten belangrijk is, worden alle jongen getest op geslacht. (Dit zal standaard in frankrijk gedaan worden). Het certificaat hiervan ontvangt u via uw eigen pagina.