Home » De kweek » Reserveren

reserveren: 

 Het is helaas niet meer mogelijk om een valkje vooraf te reserveren, zodra er valkjes beschikbaar zijn zal dit gemeld worden op de website en facebookpagina. Interesse kan dan via het formulier gemeld worden, en via gesprekken ga ik na wie het meest geschikt is voor het betreffende valkje. In de meeste gevallen zullen ze hier terecht komen als ze ongeveer 3 weken oud zijn, dit omdat ze dan uit de critieke periode zijn.

De jonge valkparkieten worden dagelijks 2 maal in de hand gehouden, om zo al een goede basis te creëren. Indien gewenst kan dit voortgezet worden zodra ze uitvliegen, naar 2x daags oefenen met opstappen en uit de hand eten. Zodra ze mogen verhuizen met 8 a 9 weken leeftijd. Ze hebben dan een goede basis voor het verder tam maken. Het is helaas niet mogelijk om jonge valkjes met 8 weken al zo ver te krijgen dat ze al helemaal uitgeleerd zijn.  Ze zijn dan nog erg jong en moeten nog het een en ander leren. Het is afhankelijk van het karakter hoeveel het valkje al kan bij het vertrek. Uiteraard word er een schema mee gegeven, zodat u een goede leidraad heeft voor het verder tam maken van het valkje/ de valkjes. 

Hieronder zijn de jongen te vinden die op dit moment te reserveren zijn, voor een meer actueel aanbod dient u onze facebook-pagina in de gaten te houden. Deze pagina word maar 1x daags ge-update terwijl de facebookpagina elk moment een update kan krijgen. 

 Het reserveren van een valkparkiet, kan via het formulier hieronder

 

OP DIT MOMENT ZIJN ER GEEN KLEINTJES TE RESERVEREN